De LEV&Travel-dagen

De reis naar een gezondere toekomst

Locatie - TIJD voor VitaliTIJD

Wat gaan we doen?

Dag 1: Een LEV-dag, waarbij je inzicht krijg in de huidige status van jouw gezondheid

Dag 2: Een Travel-dag, waarbij we letterlijk op pad gaan! Lekker buiten en in beweging werken aan je gezondheid.

TIJD voor VitaliTIJD-dag

Dag 1 - De LEV dag

De naam zegt het al: Leefstijl En Voeding.

Deze dag staat in het teken van jouw persoonlijke gezondheid. Door middel van twee persoonlijke lichaamsgerichte metingen bepalen we de huidige status van jouw gezondheid. De uitkomsten daarvan krijg jij uitgereikt, zodat je tijdens de toelichting in een groepspresentatie de aandachtspunten eruit kunt halen die op jou van toepassing zijn. Er is alle ruimte voor vragen gedurende de hele dag en wij doen ons best deze zo volledig mogelijk te beantwoorden.


Wij zorgen ook voor de “binnenkant” deze dag, zijn er speciale wensen m.b.t. allergieën of andere vragen, schroom dan niet ons deze van te voren te stellen.


Je komt deze dag nuchter naar de locatie in Linde, dat wil zeggen we verzoeken je vriendelijk twee uur van te voren niets te eten en te drinken. Dit om zo zuiver mogelijke metingen te kunnen uitvoeren. Daarna staat er een voedzaam ontbijtje voor je klaar.


De metingen:

Aandachtspunten die behandeld zullen worden, zijn onder andere: 

  • de samenstelling van je gewicht
  • hart- en vaten 
  • maag, darmen en lever
  • longen
  • vitamine- en mineralen status
Bioresonatiemeter - TIJDvoorVitaliTIJD

Door middel van een interactieve presentatie wordt uitgelegd, hoe ons lichaam behoort te werken, welke factoren dit kunnen verstoren en welke stappen jij het beste kunt zetten richting een gezondere leefstijl. Uiteraard nemen we voldoende tijd voor (plas) pauzes en staat er een lunchwandeling op het programma.


Mobiele telefoon gaat uit, dit is me-time en full focus op jou en je gezondheid.


De invulling van de avond houden we nog even als verrassing.


Kortom we maken er een mooie interactieve dag van, die we afsluiten met een gezamenlijk diner!


Kies jij ervoor om lekker te blijven overnachten? Er is plaats voor 6 personen in het prachtige huis. (je deelt een kamer met een iemand anders). Dan ben jij dus ook van de partij op Dag 2 de Travel dag!

De Travel-dag

De naam Travel is afgeleid van Travel2Vitality. De diepere betekenis is dat je je eigen reis op jouw manier beleeft op zoek naar een betere Vitaliteit. De 2e dag staat in het teken van je eigen invulling van deze betekenis. 


Na dag 1 heb je middels de metingen en de uitgebreide toelichting  inzicht in je uitdagingen qua vitaliteit en gezondheid. Daarnaast heb je al mogen beleven wat super goede voeding  (dus geen vulling), kan doen met jouw energiehuishouding, hoe je je dus voelt fysiek en emotioneel. 

In dag 2 zoeken we hierin nog meer de verdieping door alle tips die gedeeld zijn op dag 1 zoveel als mogelijk toe te passen. Je hebt gegarandeerd enorm veel energie om de dag door te komen door het toepassen van de informatie, uiteraard op maat vanwege je eigen persoonlijke situatie.

Qua voeding gaan we aan de slag met de juiste voedingsmiddelen die je gaan ondersteunen bij je gezondheid, Verder gaan we gaan we bewegen, mindfullness toepassen, adem tips en trucs, voeren we mooie coachgesprekken, bulk drinken, minder eet-momenten maar juist mega gezonde voeding! De gehele dag door gaan we de informatie van dag 1 herhalen (de kracht van herhaling) en zullen we je meenemen naar een verdere verdieping in gezonde keuzes die je gezondheid voor langere tijd zullen gaan ondersteunen.

In de avond willen we de dag af sluiten door gezamenlijk de maaltijd te bereiden en te nuttigen, uiteraard weer met gezonde en verantwoorde keuzes. De eindtijd: Het is aan jou! 


Kortom: het wordt een mooie dag die praktisch wordt ingevuld met datgene wat we op dag 1 hebben geleerd. 


Ook deze dag gaat de mobiele telefoon weer uit zodat er full focus is op je gezondheid. 

TIJD voor VitaliTIJD - Home Header

Wanneer?

De datums zijn al geprikt! Je kunt kiezen uit verschillende data in maart 2023:

 ❥ Dinsdag 14 en woensdag 15 maart
❥ Donderdag 16 en vrijdag 17 maart

❥ Zaterdag 18 en zondag 19 maart


Daarnaast heb je verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Zo kun je blijven overnachting in een heerlijk huis bij de Kraaijenbergse Plassen, of juist niet. Je zou er ook voor kunnen kiezen om maar één dag bij te wonen, de LEV- of de Travel-dag. Beide dagen kunnen ook op een andere manier gecombineerd worden, neem hiervoor even contact met ons op!

Kies wat het beste bij jou past!

De LEV&Travel 2-daagse - Tijd voor Vitalitijd

Deelname aan de LEV&Travel 2 daagse, incl. overnachting en eten & drinken.

Let op! Er kunnen maar 6 deelnemers overnachten.

€437,-
Zonder overnachting - Tijd voor Vitalitijd

Deelname aan de LEV&Travel 2 daagse, incl. eten & drinken, maar dan zonder overnachting.€377,-
De LEV-dag - Tijd voor Vitalitijd

Deelname aan alleen de LEV dag met eten en drinken.
€247,-
de-travel-dag-tijd-voor-vitalitijd

Deelname aan alleen de Travel-dag met eten en drinken.
€247,-

Meer informatie of aanmelden?

Neem gerust contact met ons op!

Annekie Kiers - 06 22 34 23 70

Harriet Douze - 06 21 57 38 22

tijdvoorvitalitijd@gmail.com