Over ons

TIJD voor VitaliTIJD - Over ons


Even voorstellen

Welkom op de TIJD voor VitaliTIJD website! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Voordat we een hele boel over wat we doen vertellen, willen we ons zelf even voorstellen.

Annekie | TIJD voor VitaliTIJD


Annekie - LEV&Healthy

Van mijn passie mijn beroep kunnen maken is waar ik elke dag weer dankbaar voor ben. Door het veranderen van mijn eigen leefstijl sinds 2015, heb ik ervaren hoe veel gezonder en energieker ik door het leven ga. Steeds kleine stapjes hierin genomen en elke stap “smaakte naar meer”. Dit resulteerde in een blijvend gewichtsverlies van 10 kilo in 2,5 jaar tijd, wat zeker niet het hoofddoel was, maar wel een hele mooie en fijne bijkomstigheid. Ik ben Orthomoleculair Leefstijl- en Voedingsspecialist en Energetisch Gezinstherapeut en ik wil graag andere mensen er bewust van maken wat jouw zelfherstellende vermogen voor jou kan doen. Zelf het stuur in de handen nemen, zelf bepalen wat goed voor je is, waar JIJ blij van wordt. Dit alles maakt, dat ik elke dag bruisend van de energie en met plezier naar mijn werk ga.


Harriet - Travel2Vitality

Mijn passie voor vitaliteit kreeg ik nadat ik wat "vage klachten" kreeg. Ik ging op zoek naar de oplossing door artikelen te lezen over vitaliteit, voeding, gezondheid en beweging. Reuze interessant! Daardoor kwam ook opleiding tot Integrale Leefstijl- en Vitaliteitscoach op mijn pad. Ik heb volmondig ja gezegd tegen mezelf en heb inmiddels mijn Post HBO diploma op zak. Stap voor stap in mijn eigen tempo heb ik mijn eigen leefstijl aangepast, de "vage klachten" zijn volledig weg. Ik voel me super fit en ben vol energie. Energie om jou te helpen, stap voor stap naar een betere gezondheid. Mijn kracht is mijn rustige uitstraling, ik ben empathisch en kan me goed inleven in jouw situatie . Verder kan ik ontzettend goed luisteren, maar kan ook op een respectvolle manier confronterend zijn mocht dat nodig zijn.